Vilkår og betingelser

Habib Company AB beskytter dit personlige privatliv, og det er af største vigtighed for os, at du føler dig sikker på, at de personlige oplysninger, du deler med os, er i trygge hænder. Vi udfører al behandling af personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning, og i denne persondatapolitik ønsker vi derfor på en gennemsigtig måde at beskrive, hvordan vi indsamler, bruger, viser, overfører og opbevarer dine oplysninger, og hvordan du tilgår og opdaterer dine personlige data hos os. 

 

Hvad er persondata og persondataansvarlige?

Persondata er enhver form for information, der direkte eller indirekte kan henføres til en fysisk person, der er i live, fx navn, personnummer, postadresse, telefonnummer eller e-mailadresse. En persondataansvarlig er den aktør, der alene eller sammen med andre fastlægger formål og midler til behandlingen af ​​personoplysninger.

 

 Persondataansvar

Habib Company AB er ansvarlig for de personoplysninger til behandling af persondata, vi indsamler fra dig denne hjemmeside, Habib Company AB (herefter "Habib", "vi" eller "os") er dog din primære kontaktperson, og det er til os, at du henvender dig for spørgsmål og for at udøve dine rettigheder.

Nødvendig behandling og behandling med understøttelse af samtykke

Habib vil kun behandle dine personoplysninger for at opfylde vores aftale med dig (dvs. for at kunne administrere og formidle din reservation eller sikre levering af dit køb), for at du har givet dit samtykke, for at overholde lovkrav eller for andre legitime interesser. I de tilfælde, hvor behandlingen er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dette ved at kontakte os. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, sletter vi personoplysningerne og indstiller den behandling, der er omfattet af samtykket. Det kan dog ske, at de samme personoplysninger behandles både med understøttelse af samtykke og med støtte for opfyldelse af aftalen, eller fordi oplysningerne er nødvendige for at opfylde andre juridiske forpligtelser eller legitime interesser.

 

 Hvordan vi indsamler personoplysninger, og hvilke oplysninger vi indsamler

Habib indsamler personoplysninger direkte fra dig, gennem din brug af vores digitale tjenester og fra tredjeparter.

 

 I forbindelse med booking eller køb

Når du bestiller en rejse eller køber et andet produkt eller en anden service gennem Habib, indsamler vi personlige oplysninger fra dig for at kunne opfylde din ordre. Dette kan omfatte oplysninger om navn, personnummer, køn og kontaktoplysninger både for den person, der foretager reservationen eller købet, og for andre rejsende. I forbindelse hermed gemmes også oplysninger om købet, såsom ordre/bestillingsnummer, hvad der er bestilt/købt, hvornår og hvor bookingen/købet er foretaget samt betalingsoplysninger. Hvis du i forbindelse med din booking efterlader kommentarer eller ønsker om fx kost- eller tilgængelighedsjustering, gemmes dette også for at kunne administrere de ydelser, du bestiller gennem os.

 

 I forbindelse med personlig kontakt

Vi kan indsamle personoplysninger fra dig, når du kontakter os, for eksempel i en butik, via kundeservice, via e-mail eller formular, via chat, telefonisk, i forbindelse med arrangementer eller konkurrencer eller på andre måder. Udover dine henvendelser eller feedback, indsamler vi også de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne besvare dit spørgsmål eller håndtere dine sager såsom navn, ordre-/bestillingsnummer og kontaktoplysninger. Vi kan også indsamle andre personlige oplysninger, som du vælger at give os, såsom oplysninger om allergier, madpræferencer, helbredsforhold eller andre oplysninger om dig eller andre personer på din rejse eller booking for at kunne administrere de tjenester, du bestiller gennem os .

 

 Når du bruger vores digitale tjenester

Når du bruger nogen af ​​vores hjemmesider eller enhver anden digital tjeneste fra os, indsamler vi oplysninger om din brug af tjenesten såsom IP-nummer, sprogindstillinger, webindstillinger, operativsystem, platform, skærmopløsninger og oplysninger om din geografiske placering. Vi indsamler også oplysninger om, hvordan du navigerer i tjenesten, hvilke søgninger du foretager, og hvilke rejseprodukter du er interesseret i. Hvis du logger ind på vores platforme og onlinetjenester ved at bruge dine brugeroplysninger fra sociale netværk som Facebook og Google, kan du også accepterer at dele dine brugeroplysninger der med os. Habib bruger cookies til at hjælpe os med at levere vigtige funktioner og funktionalitet på vores hjemmesider og for at forbedre din kundeoplevelse, se vores separate cookiepolitik.

 

Hvis du accepterer markedsføringen eller bliver medlem af vores kundeklub

Hvis du i forbindelse med din booking, på vores hjemmeside eller i kontakt med vores butikker eller vores kundeservice har sagt ja til at modtage markedsføring og/eller blive medlem af Habibs kundeklub, indsamler vi din e-mailadresse for at kunne sende e-mails og anden digital markedsføring for dig. Når du interagerer med digital markedsføring (for eksempel åbner eller klikker på e-mails eller digitale annoncer), indsamler vi også oplysninger om disse interaktioner, og hvis du giver oplysninger, der gør det muligt for os at identificere dig, forbinder vi oplysningerne om dit brugermønster med andre oplysninger, vi har indsamlet om dig. Vælger du at deltage i vores kundeundersøgelser, kan vi også gemme dine svar fra disse.

 

 Fra tredjeparter

Ved booking og ved henvendelse til os i forskellige forhold sker det, at en person afgiver personlige oplysninger om en eller flere andre personer i et rejseselskab. Hvis du ikke selv har foretaget en reservation, men en anden har foretaget en reservation, hvor du er inkluderet, indsamler vi personlige oplysninger om dig fra denne person. Det samme gælder, hvis en anden har været i kontakt med os på dine vegne.

 Hvis du har bestilt en rejse eller købt ydelse gennem Habib, kan vi udveksle oplysninger om din rejse med det eller de rejseselskaber, der skal udføre rejsen, eller det eller de selskaber, der skal levere den bestilte ydelse.

For at holde dine personoplysninger korrekte supplerer og opdaterer vi dine personoplysninger ved at indsamle fra private og offentlige registre. Det gælder fx adresseoplysninger og cpr-numre.

 

 Håndtering af persondata

Ud over det, der allerede er angivet i det foregående afsnit, bruger vi dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet nedenfor.

 

 Levering og administration af bestilte ydelser og produkter

Habib behandler dine personoplysninger til formidling, administration og levering af dine bookede ydelser og produkter, dvs. for at kunne opfylde aftalen med dig. Dette omfatter booking og betaling for tjenester hos rejseselskaber og andre leverandører, udstedelse af rejsedokumenter og administration af ændringer. Administrationen omfatter også brugen af ​​dine oplysninger til regnskab, afregning og revision.

 

 Kundeservice

Vi bruger dine personoplysninger til at kunne give dig den service, du er berettiget til i henhold til den aftale, du har indgået med os før, under og efter din rejse. Vi kan bruge dine personlige oplysninger såsom navn og ordre/bestillingsnummer til at identificere dig og din rejse, og dine kontaktoplysninger såsom e-mailadresse og telefonnummer for at kunne nå dig med spørgsmål og information. Vi kan også bruge alle de andre personoplysninger, vi har indsamlet om dig, til at håndtere dit spørgsmål eller din sag, alt efter hvad der er relevant i den enkelte sag.

 

Kommunikation og information

Når du har bestilt en rejse eller bestilt en ydelse gennem os, bruger vi dine personoplysninger til forsendelser såsom bookingbekræftelser, betalingspåmindelser, betalingsbekræftelser, samt oplysninger om fx afvigelser og tilbud knyttet til rejsen eller ydelsen. Sådan kommunikation sker til de kontaktoplysninger, der er oplyst i forbindelse med reservationen, primært e-mailadresse og telefonnummer.

 

Markedsføring og personificering

På vores hjemmesider bruger vi oplysninger om vores brugere til såkaldt personificering. Det betyder, at vi bruger de oplysninger, vi har indsamlet om dig og din brug af vores tjenester til at påvirke, hvordan indholdet på hjemmesiden ser ud, når du besøger os. Vi bruger også personificering i vores kommunikation via sociale medier og webannoncering på andre hjemmesider end Habib.se. Læs mere i vores cookiepolitik om, hvordan du ændrer indstillingerne i din browser, så den ikke tillader brug af cookies. Vi vil dog gerne gøre dig opmærksom på, at du så ikke vil kunne bruge al funktionaliteten på vores hjemmesider.

Hvis du har accepteret at modtage markedsføring, kan vi også bruge dine personoplysninger til at sende målrettet markedsføring til dig via e-mail eller i andre digitale kanaler og bruge vores bookinghistorik, dit brugsmønster og dine præferencer til at tilpasse indholdet af markedsføringen til at give dig de tilbud, som vi synes er mest relevante og interessante for dig. Du kan til enhver tid afvise sådan markedsføring ved at klikke på afmeldingslinket i vores e-mailmarketing eller ved at kontakte vores butikker eller vores kundeservice.

 

 Udvikling af services, service og drift

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om vores kunder til at evaluere, udvikle og forbedre vores tjenester og tjenester, til at uddanne vores personale, samt til at afhjælpe mangler og forbedre sikkerheden ved for eksempel at opdage og modvirke misbrug af tjenesterne, svindel og andre forbrydelser. Habib udfører denne behandling med støtte fra en interesseafvejning, da dette hjælper os med at sikre, at du kan bruge vores tjenester sikkert, og at vores service løbende forbedres. Til disse formål bruger vi hovedsageligt anonyme eller anonymiserede data på samlet niveau, men det kan også ske, at vi bruger persondata, som vi har indsamlet, hvis det er relevant. For at forbedre vores tjenester og vores service kan vi også kontakte dig til markedsundersøgelsesformål.

 

 Lovkrav

Endelig kan behandlingen af ​​dine personoplysninger også ske med henblik på, at vi kan opfylde forpligtelser i henhold til love og regler, for eksempel vedrørende sikkerhed, regnskab og reklamation.

 

 

Links til andre websteder

Habibs hjemmesider, e-mails og andre tjenester kan indeholde links til hjemmesider, der drives af andre virksomheder og organisationer, som har deres egne persondatapolitikker. Funktioner på vores hjemmesider kan også linkes til sociale medier som Facebook eller Google, som også har deres egne persondatapolitikker. Sørg for at læse vilkårene og betingelserne og persondatapolitikken omhyggeligt, inden du indsender persondata på en anden organisations eller en anden virksomheds hjemmeside, da Habib ikke er ansvarlig for, hvordan disse organisationer behandler persondata, som du giver dem.

 

 Opbevaring af personlige data

Habib gemmer kun dine personoplysninger, så længe det er påkrævet til formålet med behandlingen i overensstemmelse med denne persondatapolitik.

Hvis du har givet samtykke til markedsføring eller er medlem af Habibs kundeklub, vil dine personoplysninger blive opbevaret, indtil du trækker dit samtykke til markedsføringen tilbage og/eller opsiger dit medlemskab i kundeklubben. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til markedsføring tilbage ved at klikke på afmeldingslinket i vores e-mail marketing eller ved at kontakte vores butikker eller vores kundeservice, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab i kundeklubben ved at kontakte vores butikker eller vores kunde service.

Selvom du ikke har givet samtykke til at markedsføre eller er medlem af Habibs' kundeklub, gemmes de personoplysninger, vi indsamler ved booking, indtil der er gået tre (3) år siden din sidste reservation. Det betyder, at hvis du ikke foretager nye reservationer i tre år, slettes dine personoplysninger fra vores kundedatabase.

I tilfælde af at du har ringet til os, kan vi gemme opkaldslogger og eventuelle optagelser af dit telefonopkald i op til 1 år.

I de tilfælde, hvor vi gemmer personoplysninger for at overholde lovkrav, fx bogføringsloven, er det lovkravene, der styrer, hvor længe vi opbevarer dine oplysninger.

De samme personoplysninger kan opbevares flere forskellige steder til forskellige formål. Det kan betyde, at en opgave, der er blevet slettet fra et system, hvor den ikke længere er nødvendig, stadig kan forblive i et andet system, hvor den er gemt til et andet formål og stadig er nødvendig.

 

 Beskyttelse af dine personlige data

Vi forstår vigtigheden af ​​at beskytte og administrere dine personlige oplysninger. Vi træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod tab eller uautoriseret adgang, brug, ændring eller sletning. Vi arbejder løbende med "indbygget databeskyttelse og databeskyttelse som standard", vurderer løbende risici ved den persondatabehandling, der finder sted, og tager de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at mindske risiciene. Vi uddanner løbende vores personale i databeskyttelsesspørgsmål og vores medarbejdere har desuden strenge instruktioner om at håndtere alle persondata i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Inden for Habib har vi en databeskyttelsesrepræsentant, som har det overordnede ansvar for persondatahåndteringen i koncernen.

 

 Dine rettigheder

Habib er ansvarlig for at sikre, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi vil på din anmodning eller på eget initiativ rette, slette eller supplere de oplysninger, der viser sig at være forkerte, ufuldstændige eller vildledende, og vi vil løbende slette personoplysninger, når vi ikke har ret til at fortsætte med at behandle dem for lovlig formål.

Du har ret til at anmode om, at dine personoplysninger bliver suppleret, rettet og i nogle tilfælde slettet. Du har også ret til at anmode om, at behandlingen af ​​dine personoplysninger begrænses til bestemte formål og ret til at gøre indsigelse mod behandlingen (f.eks. hvis du stiller spørgsmålstegn ved, om personoplysningerne er korrekte, eller om behandlingen er lovlig).

Du har også ret til, gennem en skriftlig underskrevet ansøgning, gratis at modtage et registerudtræk fra Habib om blandt andet, hvilke personoplysninger der er registreret om dig, formålene med behandlingen, og til hvilke modtagere oplysningerne har været. eller vil blive afsløret.

Hvis du ikke ønsker, at Habib skal behandle dine personoplysninger til fx direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke ved at afmelde dig vores e-mailmarkedsføring eller ved at kontakte os. Når vi har modtaget din tilbagekaldelse, ophører vi med at behandle personoplysningerne til det formål, som du har givet dit samtykke til.

 

Kontakt og reklamationer mv.

Habib har udpeget en databeskyttelsesrådgiver, som blandt andet har til opgave at overvåge, at Habibs behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning. Tøv ikke med at kontakte denne databeskyttelsesansvarlige på info@habibtravel.com, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne persondatapolitik, eller hvordan vi indsamler, opbevarer og bruger dine personlige data.

Hvis du mener, at vi eller en anden virksomhed behandler dine personoplysninger i strid med gældende databeskyttelseslovgivning, kan du henvende dig til det svenske datatilsyn.

For at anmode om et uddrag fra registret fra Habib, kontakt vores databeskyttelsesrepræsentant på nedenstående adresse:

 

Habib Company AB

Send din anmodning skriftligt sammen med en kopi af din gyldige identifikation og din originale underskrift.

 

Ændringer i denne privatlivspolitik

Fra tid til anden kan vi foretage ændringer i vores persondatapolitik. I tilfælde af større ændringer giver vi dig besked med rimeligt varsel i overensstemmelse med, hvad loven kræver. Vi vil også offentliggøre en opdateret politik på vores hjemmeside. Den opdaterede politik vil have en anden dato og versionsnummer. Besøg vores hjemmeside regelmæssigt for opdateringer.

 Version 1.0, opdateret 2018-05-22